Om Volontärer

När över 3000 idrottare och ledare från 23 andra öar kommer till ön ställer det stora krav på oss som arrangörer och på Gotland som ö. Det kanske viktigaste för att få spelen på Gotland att fungera är volontärer, och vi behöver er hjälp. Vi behöver ö-värdar, arenavärdar, vi behöver hjälp med transporter, kommunikation, försäljning, ja, egentligen allt du kan tänka dig. Vi hoppas att så många gotlänningar, fastlänningar och vem som helst annars som vill vara med och skapa minnen för livet, både för sig själva och för deltagare i spelet, vill vara med och sätta sin prägel på NatWest Island Games sommaren 2017.

Det finns alla möjliga möjligheter att hjälpa till, oavsett om du bara kan ett par dagar, hela veckan eller kanske till och mer ett par veckor eller månader innan spelen. Vi hoppas kunna hitta roller som passar alla.

Att vara volontär är att ställa upp på ideell basis. Vi har tyvärr ingen möjlighet att betala för boende under veckan eller eventuell resa till Gotland. Lite mat kommer du att få, samt kläder, och givetvis ett minne för livet.

Viktiga datum

Storträffar 6 maj och 3 juni
6 maj– Wisby Gymnasiets Aula kl. 10-14. Samtliga volontärer samt NatWest Island Games organisationen samlas för att sprida information om sporterna, ceremonierna samt övriga team.

3 juni– Wisby Gymnasiets Aula kl. 09.30-12.30. Volontärer samt funktionärer kallas för att “spela spelen” samt dela ut kläder.