Om Volontärer

När över 3000 idrottare och ledare från 23 andra öar kommer till ön ställer det stora krav på oss som arrangörer och på Gotland som ö. Det kanske viktigaste för att få spelen på Gotland att fungera är volontärer, och vi behöver er hjälp. Vi behöver ö-värdar, arenavärdar, vi behöver hjälp med transporter, kommunikation, försäljning, ja, egentligen allt du kan tänka dig. Vi hoppas att så många gotlänningar, fastlänningar och vem som helst annars som vill vara med och skapa minnen för livet, både för sig själva och för deltagare i spelet, vill vara med och sätta sin prägel på NatWest Island Games sommaren 2017.

Det finns alla möjliga möjligheter att hjälpa till, oavsett om du bara kan ett par dagar, hela veckan eller kanske till och mer ett par veckor eller månader innan spelen. Vi hoppas kunna hitta roller som passar alla.

Att vara volontär är att ställa upp på ideell basis. Vi har tyvärr ingen möjlighet att betala för boende under veckan eller eventuell resa till Gotland. Lite mat kommer du att få, samt kläder, och givetvis ett minne för livet.

Viktiga datum

Storträff 3 juni

ICA Maxi arena kl. 09.30-12.30. Volontärer samt funktionärer kallas för att “spela spelen” samt dela ut kläder. Vi kommer under tillfället erbjuda frukt och basketen kommer att ha kiosken öppen för att servera kaffe, korv och något mer ätbart.